top of page

DE REDDENDE ENGEL VAN JE GELD IS ER EINDELIJK!

RFID & NFC BLOKKEERKAART

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je pinpas en creditcards te beschermen

waar je ook heengaat?

Heb je in het verleden de zogenaamd krachtige RFID-blokkerende portemonnees en hoesjes geprobeerd, maar ben je eigenlijk alleen maar teleurgesteld omdat het nooit werkte?

Wil je voor een simpele, betrouwbare oplossing voor dit probleem gaan – eentje die

niet belachelijk duur is?

RFID_card front.jpg

Zo ja, dan is dit je geluksdag, want we hebben precies waar je naar op zoek bent!
 

Onze RFID-Blokkeerkaart is een speciaal ontworpen kaart die hetzelfde formaat als je creditcard heeft. Je hoeft de kaart alleen maar naast al je bankpasjes te plaatsen en voilà – scanners en dieven gaan het nu heel erg moeilijk krijgen om je geld te stelen!

Door het creëren van een omringd elektronisch, beschermend veld (ongeveer 3cm radius), die alle kaarten van 13.56 Mhz onzichtbaar maakt voor scanners in de buurt, kan deze beschermkaart tegen RFID- en NFC-signalen zeker een van je favoriete accessoires worden!

DUN & COMPACT

Het feit dat het exact hetzelfde formaat heeft als je creditcards, met een dikte van slechts 0,90 mm dankzij de hightech interne schakeling technologie (vergeleken met een normale kaart die 0,80 mm dik is), zorgt voor veelzijdigheid. Je kan het in je portemonnee, kaarthouder of zelfs in je broekzak doen!

thin 0.9mm 1600px.jpg
wallet fara clapeta.jpg

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Je hoeft geen genie te zijn om onze kaart te gebruiken. Je kan je pinpassen en creditcards gewoon in de buurt houden en je bent er klaar voor! Dit betekent dat, ongeacht het soort portemonnee (met één of twee vouwen, kaarthouder, miniportemonnee), je met onze Beschermkaart je hele portemonnee kunt beschermen.

layers 3D NL.jpg

BATTERIJEN EN OPLADEN NIET NODIG

Onze blokkeerkaart met geavanceerde technologie trekt de energie weg van alle RFID-scanners in de buurt, wat betekent dat je nooit hoeft op te laten of batterijen hoeft te gebruiken om ermee aan de slag te gaan! Je hoeft je geen zorgen te maken over extra uitrusting. Onze kaart gebruikt de “vijand” als oplaadpunt!

shutterstock_192266480.jpg

TEST HET ZELF!

De makkelijkste manier om te testen dat het echt werkt is om het uit te proberen bij de kassa’s met zelfservice in de supermarkt. Wanneer je gaat betalen, leg dan je Beschermkaart op (of onder) je betaalkaart en houdt het bij de contactloze reader. Je zal zien dat de betaalkaart onzichtbaar zal zijn voor de reader, of je krijgt een foutmelding.

uk cu funda 1.jpg

BESCHERM OOK DE MENSEN OM WIE JE GEEFT!

Help je partner, kinderen, ouders en vrienden hun creditcards en paspoorten te beschermen door hen een klein maar grandioos cadeau te geven: SmartProduct’s RFID-Blokkeerkaart! We weten zeker dat ze het kunnen waarderen.

Beschikbaar op Amazon!

bottom of page